Fotballaget froskene

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den nye gutten (2008)

Det skal være gatecup i den lille drabantbyen. Alle kan melde seg på, men laget må ha sju spillere og en reserve. Da er det flaks at nyinnflyttede Ola møter Tim, Limbo, Sebastian, Mette, Viggo og Thea. Da er de sju, men hva med reserven? Det må bli Rebecca, selv om hun synes fotball er ekkelt og har brukket et bein etter et fall fra hesten sin.

Følg Froskene som må takle alt fra bøllejenter til sin første treningskamp mot Skogveien Rovers.

Landskampen (2008)

Froskene lar seg ikke skremme av sure gamle damer, bøllejenter eller tøffe motstandere.

Nå har gjengen samlet et lag, men Froskene har mye å streve med. For hvem av dem skal være sjef på laget, og hvor er det blitt av fotballshortsene? Og hvordan skal Mette takle Sally og Sandra som stjeler. Og midt oppe i det hele må de tenke på hva de skal kle seg ut som i folketoget og forberede seg på kampen mot svenskene. Også Limbo, da, som vil spille med slips …

Fotballaget Froskene handler om en gjeng 9-åringer som starter et fotballag – bøker om vennskap og lagspill skildret med komikk og varme som bare Bjørn Ingvaldsen kan.
Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun.

Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad.

Treningsleiren (2009)

Froskene har driblet seg fram til treningsleiren og nå skal de virkelig få anledning finpussing av både ballfølelse og teknikk – og kanskje bli enda bedre kjent med hverandre. Hvem kunne ane at Ola og Limbo har så forskjellig oppfatning av vann, og at Rebekka virkelig kan hvis hun vil?
Følg den humørfylte gjengen med 9-åringer: Ola, laglederen som blør for drakta. Limbo, som alltid har en lang tå på ballen. Sebastian, en farlig fyr på dødball. Tim som spiller godt på alle deler av banen, og tvillingen hans, Thea, som er god i angrep. Viggo har nok best dribleteknikk og Mette er knallhard i dueller. Også Rebekka, da, som er mest opptatt av hest.

Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun. Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad.

Klubben (2009)

Hårfin poengberegning og stor dramatikk! Nå er det virkelig duket for trøbbel for Froskene. Sandra og Sally prøver så godt de kan å ødelegge for laget og i kampen mot Solglimt står det om hårfin poengberegning. Og … nå får vi vite at frosker kanskje passer best på land …

Fjerde bok om vennegjengen i de veldig grønne fotballdraktene.
Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun.

Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad.

Boller og blod (2010)

Skikkelig fotball og blodig alvor for vennegjengen i de veldig grønne draktene.
Nå blir det skikkelig fotball og blodig alvor for Froskene. De har gått videre i Gatecupen. Ingen hadde trodd de kunne komme så langt, og nå er de klare for andre runde. Vinner de, er de i finalen! Men igjen står vennegjengen overfor flere utfordringer. Skal de virkelig tro at Sally og Sandra selger gryterett til et godt formål? Og hvordan går det med allergiske Sebastian som blir forfulgt av en livsfarlig veps? Følg med Froskene som ikke er kjent for å gi opp!

Seiersbrølet (2010)

Ingvaldsen i storform – supermorsom leselyst om fotball og vennskap
Nå står det om premien i Gatecupen – en tur til utlandet. Hele laget gjør alt de kan for å vinne. For bare de beste får reise. Eller er det ikke slik? Hadde det bare ikke vært en aldri så liten navneforveksling …

Tåkekampen (2012)

Fotballaget froskene er tilbake i enda bedre form. Vi har fulgt vennegjengen i de veldig grønne fotballdraktene i seks bøker. Nå er Ola, Limbo, Mette, Sebastian, Rebekka, Viggo, Tim og Thea tilbake. Denne gangen kommer de langveis fra, og åpningskampen blir noe annerledes enn det de har vært med på før.

Følg med i nye bøker om hvordan froskene takler de hardeste og mest umulige pasninger.

Limbos plan (2013)

Ny bok om gjengen i de grønne draktene som ikke akkurat stanger huet i betongen
Pris: 199,-

Det holder hardt med Froskenes lagånd når Ola har flyttet, flere tenker på å spille på andre lag og de har ikke noe sted hvor de kan trene. Men så får Limbo en genial plan, og kanskje blir laget fulltallig likevel?

Samarbeid (2013)

Full fart framover for Froskene, nå blir det helårsfotball

Froskene stiller fullt lag og går under jorden. Nå kan de spille helårsfotball – men har ingen å spille mot. Og selvsagt dukker bøllene Sally og Sandra opp, med sine egne planer.

Nedoverfotball (2014)

Utrolige kombinasjoner for fotballaget i de veldig grønne draktene.

Froskene vil slett ikke ha diskotek i hallen, der skal det bare være fotball, til nød rulleskøyter. Derfor skal de sabotere for Sally og Sandra som har invitert mange store ungdommer som helt sikkert bare skal feste. Men trener Robert sier Froskene må slutte med det. Hvis ikke blir det ikke samarbeid om noen fotballcup heller. Så nå gjelder det: Hvordan er det mulig å kombinere diskotek, fotball og rulleskøyter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s